Kakelsättare Skåne

ånga väljer att renovera själv men när det kommer till våtrum bör man alltid kontakta en professionell fackman för arbetet. Det krävs stor kunskap och erfarenhet för att utföra ett våtrumsarbete på rätt sätt. Det kan lätt uppstå fuktskador och problem om man inte är noga när man sätter kakel i ett våtrum. Till våtutrymmen ingår bland annat badrum. Ska man sätta nytt kakel i sitt badrum kan man alltid kontakta oss. 

Hos oss arbetar endast behöriga hantverkare och vi kan allt om kakelsättning. Det innebär att du som kund alltid kan vara säker på att vi vet vad vi gör och att arbetet blir utfört på bästa sätt. Som företag har vi totalansvar för hela projektet. Vi finns alltså med er från rivningen av det gamla till uppsättningen av det nya. 

Nytt och fräscht med kakelsättning Vilket kakel som ska sitta i ditt badrum avgör du. Idag finns det en rad olika mönster och färger så det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Det kan vara bra att tänka på framtiden när man väljer kakel till sitt badrum. 

Kakla om är inget man gör ofta och därför är det viktigt att man väljer något som fungerar under en längre tid. En annan aspekt av kakelsättningen är en eventuell framtida försäljning av bostaden, oavsett om den är planerad när det nya kaklet ska sättas eller inte. 

Ett snyggt badrum höjer värdet på bostaden och att välja ett mer diskret kakel kan då vara fördelaktigt. När man ska renovera ett badrum eller våtutrymme och utföra kakelsättning är det av yttersta vikt att arbetet utförs av en våtrumsbehörig person. Skulle det uppstå fuktskador och arbetet behöva göras om så täcker oftast inte försäkringen kostnaderna ifall arbetet utförts av någon obehörig. 

Välkommen till Badrumsrenovering Skåne. Experter på kakelsättning!

Offert

Privatperson / Företag?

Område:

Tjänst:

Offert